FRIENDS FEST 2019

FRIENDS FEST – Přátelský rodinný festival plný Ameriky. Co pro vás znamená Amerika? Je to dusot koňských kopyt nebo zvuk nadupaných motorů? Tóny rock´n ´rollu? Chuť hamburgerů?

Jestli Vás baví cokoli z toho přijďte si to opět užít 17. srpna na dostihové závodiště v Pardubicích. Právě tam se bude konat den plný Ameriky, 4. ročník úspěšného multižánrového festivalu FRIENDS FEST.

Na východ Čech dorazí divoký západ. V aréně proběhnou všechny disciplíny pravého rodea, na scéně westernové ukázky a v areálu se budou tyčit indiánská tee-pee. Fantastická budou představení stovek amerických automobilů a motocyklů, včetně nejznámějších legend a veteránů. Srdce se rozbuší milovníkům rock´n ´rollu i amerického country. Pro fanoušky historie a military budou atraktivní ukázky dobové i současné vojenské techniky. Na festival dorazí i američtí dragouni, tedy 2nd CAVALRY REGIMENT.

17.8.2019, 10:30

Dostihové závodiště, PARDUBICE

 

Ceny vstupenek

Předprodej do 16.8.2019 250,-Kč
Na místě 350,-Kč
Na místě od 16:00h 450,-Kč
Osoby se ZTP zdarma
Doprovod ZTP zdarma
Děti do 120cm zdarma

 

Vstupenky k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, TicketArt, SazkaTicket a na www.79promotion.cz (stačí kliknout na Koupit vstupenku) v případě problémů kontaktujte Infolinku +420 461 049 232

 

K vidění bude i nejznámější tank druhé světové války, tank M4 Sherman. Celý den opepří sportovně zábavná dřevorubecká show Martina Komárka, dechberoucí kaskadérská vystoupení a oku lahodící stylové módní přehlídky. Že nemáte hlídání pro děti? Vezměte je s sebou! Pro ně tady bude připraveno mnoho zábavného. Dětský den bude letos ještě bohatší, s mnoha novými atrakcemi! A večer to na plné pecky rozjede legendární americká zpěvačka a baskytaristka Suzi Quatro! Na festival přijede i pan Stephen B. King, velvyslanec USA v České republice. Celým programem vás budou provázet Martin Dejdar a Petr Vacek.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.