FRIENDS FEST 2022

FRIENDS FEST – 7. ročník oblíbeného multižánrového festivalu plného Ameriky

Co pořadatelé Friends festu připravili pro tento ročník? Skvělé budou ukázky stovek amerických automobilů a motocyklů, včetně nejznámějších legend a veteránů. V aréně proběhnou všechny disciplíny skutečného rodea, na scéně westernové ukázky a v areálu se budou tyčit indiánská tee-pee. Pro malé návštěvníky bude nachystán velký dětský den s mnoha atrakcemi. Něžná část publika bude mít možnost se inspirovat stylovými módními přehlídkami.

Pro fanoušky historie a military budou atraktivní ukázky dobové i současné vojenské techniky. Na festival dorazí američtí dragouni a jednotka Armády České republiky. Celý den opepří sportovní ukázky a napínavé soutěže. Na hlavní festivalové ulici bude mnoho stánků s jídlem a pitím, kde bude možnost ochutnat něco z americké gastronomie. Vyvrcholením festivalového programu budou hudební vystoupení DAVIDA KOLLERA a hlavní hvězdy UDA DIRKSCHNEIDERA se skupinou U. D. O.

Všichni si určitě přijdou na své, od těch nejmenších capartů po nejstarší ročníky. Proto neváhejte a přijďte 13. srpna na dostihové závodiště v Pardubicích a domů si pak odneste kousek té své Ameriky!

Aktuální program a festivalové podmínky najdete na www.friendsfest.cz

13.8.2022, 10:00

Dostihové závodiště, PARDUBICE

Ceny vstupenek

Předprodej do 31.5.2022 300,-Kč
Předprodej do 12.8.2022 350,-Kč
Na místě 450,-Kč
Na místě od 17:00 hodin 550,-Kč
Osoby se ZTP a ZTP/P zdarma
Doprovod ZTP a ZTP/P zdarma
Děti do 100cm zdarma (1 dítě v doprovodu 1 dospělého s platnou vstupenkou)

Vstupenky k dostání v předprodejních sítích Ticketportal a na www.friendsfest.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.